Fredrik Eklund

1200px-Tribeca_hudson_stTillhör du en av alla dem som har fått ett växande intresse för mäklaryrket? Det finns få yrken som går att jämföra med detta, här flödar nämligen pengarna som att det inte fanns något stopp och vikten av anseende och utseende är avgörande – både på fastigheter och mäklare. Den mest kända och framgångsrika mäklaren i världen är Fredrik Eklund som innehar rekordet på mest inkomst per sälj. Han lever och arbetar i New York City men kommer ursprungligen från Stockholm och brukar regelbundet åka hem till Sverige för att bedriva arbetet och hälsa på familj och vänner.

En man med känslor

Hur kommer det sig att Fredrik Eklund har blivit så framgångsrik? De som har träffat honom säger att han nästan har en självlysande aura kring sig, vilket är ett plus om man arbetar som mäklare. När det gäller att sälja fastigheter gäller det att vara lätt att komma ihåg samtidigt som kunden känner att hen kan lita på personen. Fredrik Eklund har vunnit stora framgångar på egen hand men när han gick med i en reality TV-show om mäklaryrket sköt hans celebritet och framgång i höjden. I serien Million Dollar Listing New York har Fredrik Eklund gjort sig känd genom sitt excentriska sätt, sin säljteknik och hur han inte väjer för att visa känslor. Han och hans äkta make har länge velat ha barn men kämpar fortfarande, något som många har kunnat relatera till. Den som minns Fredrik Eklunds tårar efter missfallsbesked kan säkert tänka sig in i hur hans namne Eklund känt vid bakslagen.

En känd familj

Att Fredrik Eklund har blivit så känd kan ha med fler saker än hans yrke och personlighet att göra. Redan som nyfödd var Fredrik med i känd familj, hans pappa är nämligen den kända nationalekonomen Klas Eklund som har publicerat många viktiga artiklar om ekonomi och som dessutom var en av Olof Palmes närmaste män under tiden i riksdagen. Fredriks bror är Sigge Eklund som tillsammans med Alex Schulman driver en av Sveriges mest lyssnade och uppskattade podcasts, så det går verkligen att säga att familjen har flera kända namn. Fredrik Eklund har ett stort instagramkonto där han uppdaterar både om vardagen och om annonser på fastigheter, vilket inom mäklaryrket var ett helt nytt sätt att använda sociala medier när han började med detta för några år sedan. Genom att alltid vara snabb med att haka på det senaste har Fredrik Eklund rönt framgång efter framgång och sannolikheten är stor att han kommer fortsätta slå rekord.

 

 
 

Dela